Μαγειρέψτε την πεντανόστιμη αυτή συνταγή με γαρίδες και λαχανικά με την χρήση του Blazing Zone στην σφαιρική ψησταριά σας Outdoorchef και καταπλήξτε τους πάντες με τις ικανότητες σας στο Barbecue
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ Γαρίδες
- 1 κτγ Καπνιστή Πάπρικα
- 2 τμχ Lime
- 1 τμχ Κόκκινη πιπεριά
- 1 τμχ Πράσινη πιπεριά
- 2 τμχ Κολοκυθάκια
- 1 τμχ Μελιτζάνα
- 1 τμχ Κρεμμύδι ξερό
- 1 σκελίδα Σκόρδο
- 2 κλωνάρια Δεντρολίβανο
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι μαύρο
- Μεταλλικά σουβλάκια
- Click to open image! Click to open image!
- Click to open image! Click to open image!
- Click to open image! Click to open image!
View the embedded image gallery online at:
https://www.outdoorchef.gr/blog-mobile/recipes/404-garides-me-psita-laxanika#sigProIdda453a1901
https://www.outdoorchef.gr/blog-mobile/recipes/404-garides-me-psita-laxanika#sigProIdda453a1901
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-
Μαρινάρουμε τις γαρίδες με την καπνιστή πάπρικα, αλάτι, πιπέρι, χυμό lime και λίγο ελαιόλαδο
-
Τις περνάμε από τα σουβλάκια και τις αφήνουμε να μαριναριστούν για 1 ώρα
-
Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε μέτριους κύβους
-
Βάζουμε στο μάτι σε δυνατή φωτιά το τηγάνι να κάψει, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και αφού φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία ρίχνουμε τα λαχανικά
-
Πριν αρχίσουν να χρωματίζονται προσθέτουμε τον δεντρολίβανο και αλατοπιπερώνουμε
-
Μόλις πάρουν χρώμα εκτός φωτιάς προσθέτουμε το ξύσμα από το lime
-
Παράλληλα αν διαθέτουμε blazing zone το βάζουμε στην δυνατή σκάλα και αφήνουμε το κεραμικό να κάψει διαφορετικά ψήνουμε τις γαρίδες στην σχάρα της ψησταριάς
-
Ψήνουμε τις γαρίδες σε κάθε πλευρά από 3 λεπτά
-
Σερβίρουμε τις γαρίδες πάνω στα λαχανικά για να πάρουν τους χυμούς από αυτές
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε με καλή παρέα !!