Skip navigation
Σάββατο, 11 Μαϊος 2019 17:11

PICO DE GALLO

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

picco de gallo inside

PICO DE GALLO

Μεξικάνικη “σάλτσα” αλλιώς την αποκαλούνε και salsa fresca και επειδή δεν έχει πολύ υγρασία αλλά κυρίως αποτελείτε από λαχανικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν συστατικό σε πιάτα όπως tacos-fajitas.

 

ΥΛΙΚΑ

  • Ντομάτες 3 τεμ.
  • Κρεμμύδι λευκό 1 μικρό
  • Πιπεριές Jalapenos 1 πιπεριά
  • Κολίανδρος 5 γρ
  • Lime τον χυμό από 0,5
  • Αλάτι όσο χρειαστεί

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τη ντομάτα, το κρεμμύδι και την πιπεριά σε μικρά κυβάκια και στη συνέχεια ψιλοκόβουμε τον κολίανδρο. Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε όλα τα υλικά και είναι έτοιμη.

 

 

 

Διαβάστηκε 2678 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Μαϊος 2019 17:27
Odysseas Bogioglou

Ο Οδυσσέας Μπόγιογλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.
Η εργασιακή του εμπειρία ξεκίνησε παράλληλα με τις σπουδές του, στο «Anthemus Sea Beach Hotel & Spa”, στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής και στο «ZAK – Contemporary Bistrot” στη Θεσσαλονίκη.
Από το 2013, ξεκίνησε να εργάζεται στο TGI Fridays, ενώ από το 2016 μέχρι και σήμερα κατέχει τη θέση του Area Chef για τα brands «TGI Fridays” και «PAX Burgers”.

Λατρεύει το Street Food από όπου και αν προέρχεται, το καλό κρέας, το φρέσκο ψάρι και εννοείται το BBQ. Έχει συμμετάσχει ως team leader-chef σε αρκετά food festivals και έχει καταφέρει να πάρει διακρίσεις μέσα από αυτά.
Από το 2016 ανακάλυψε την αγάπη του για το American BBQ και προσπαθεί καθημερινά να ανακαλύψει τα μυστικά και να αναπτύξει τις τεχνικές του BBQ. Έχει γίνει “Συλλέκτης” ψησταριών καθώς από τότε που ξεκίνησε έχει 5 ψησταριές διαφορετικών style και καθημερινά μελετά και προπονείται πάνω σε αυτές.

Στον ελεύθερό του χρόνο κάνει BBQ Parties για φίλους, όπου και δοκιμάζει νέες συνταγές. Γιατί όπως λέει, αν δεν πειραματιστείς στους φίλους σου, που θα το κάνεις;

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « CHILLI CON CARNE JUCY LUCY QUESADILLA »