PICO DE GALLO
Μεξικάνικη “σάλτσα” αλλιώς την αποκαλούνε και salsa fresca και επειδή δεν έχει πολύ υγρασία αλλά κυρίως αποτελείτε από λαχανικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν συστατικό σε πιάτα όπως tacos-fajitas.
ΥΛΙΚΑ
- Ντομάτες 3 τεμ.
- Κρεμμύδι λευκό 1 μικρό
- Πιπεριές Jalapenos 1 πιπεριά
- Κολίανδρος 5 γρ
- Lime τον χυμό από 0,5
- Αλάτι όσο χρειαστεί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τη ντομάτα, το κρεμμύδι και την πιπεριά σε μικρά κυβάκια και στη συνέχεια ψιλοκόβουμε τον κολίανδρο. Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε όλα τα υλικά και είναι έτοιμη.
https://www.outdoorchef.gr/blog-mobile/recipes/291-pico-de-gallo#sigProId9adc980af7