Θέλετε ένα εύκολο, γρήγορο και πολύ νόστιμο πιάτο; Δοκιμάστε αυτό το υπέροχο Μοσχαρίσιο, τηγανητό σνίτσελ με εκπληκτικό άρωμα λεμονιού που θα σας ξετρελάνει!!
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΥΛΙΚΑ
- Σνίτσελ λεπτού μοσχαρίσιου κρέατος (escalopes) περίπου 70 g το καθένα
- 1 Λεμόνι
- 70 γρ. Βούτυρο
- 30 γρ Ελαιόλαδο
- 4 Κλαδάκια δεντρολίβανου
- 5 πιπεριές Τσίλι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 100 γρ. φρυγανιά
- 2 Αυγά
- Λίγο αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣH
- Καρυκεύστε τα μοσχαρίσια σνίτσελ με αλάτι και πιπέρι.
- Στη συνέχεια αλευρώστε τα σνίτσελς και βυθίστε τα μέσα στα αβγά
- Πανάρετε τα με την φρυγανιά από όλες τις πλευρές
- Ξεφλουδίστε την σκελίδα του σκόρδου
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ
- Βάλτε το ελαιόλαδο σε ειδικό σκεύος στην ψησταριά να κάψει
- Προσθέστε το τσίλι, το σκόρδο και τα κλαδάκια δεντρολίβανου και στο τέλος το κρέας, αφήστε τα
3-4 λεπτά. - Χαμηλώστε την ένταση στην ψησταριά, τραβήξτε τα μπαχαρικά στο πλαι και προσθέστε και το φρέσκο βούτυρο
- Ψήστε αργά τα παναρισμένα σνίτσελ και από τις δύο πλευρές μέχρι να γίνουν τραγανά.
- ΔΙατηρήστε την θερμοκρασία χαμηλά ώστε να μην αλλάξει χρώμα το βούτυρο ή χρησιμοποιήσετε λάδι αντ 'αυτού