Skip navigation
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 10:01

Ανακαλύψτε την Επαναστατική Εξωτερική Κουζίνα... Arosa 570 G EVO BLK

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ODC BLOG 4

Η εξωτερική κουζίνα είναι μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις για τους λάτρεις του καλού φαγητού και της υπαίθριας ζωής. Η νέα σειρά ψησταριών Arosa 570 G EVO BLACK έρχεται να αναβαθμίσει αυτή την εμπειρία, συνδυάζοντας άνεση, ασφάλεια και ποιότητα σε ένα εντυπωσιακό πακέτο. 

Πρωτοποριακή Τεχνολογία Καυστήρα
Η τεχνολογία καυστήρα Gourmet (GBT) που χρησιμοποιείται στη σειρά Arosa προσφέρει ένα απρόσκοπτο εύρος θερμοκρασίας από 80 έως 360°C. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προετοιμάσετε πιάτα με αργό μαγείρεμα όπως χοιρινό ή παϊδάκια σε χαμηλές θερμοκρασίες, και να ψήσετε πίτσα ή μπριζόλες σε υψηλές θερμοκρασίες με την ίδια ευκολία. Ο ευφυής σχεδιασμός του συστήματος καυστήρων από ανοξείδωτο χάλυβα επιτρέπει λεπτομερή ρύθμιση της θερμοκρασίας, εξασφαλίζοντας τέλειο αποτέλεσμα κάθε φορά.

Συστήματα Ασφαλείας
Το σύστημα ασφαλείας αερίου (GSS) που περιλαμβάνεται στην Outdoorchef Arosa 570 G EVO BLACK είναι σχεδιασμένο για να προστατεύει τους καυστήρες από εξωτερικές καιρικές συνθήκες όπως ο άνεμος. Το GSS αναφλέγει αυτόματα τους καυστήρες εάν σβήσουν, αποτρέποντας τη διαρροή αερίου και εξασφαλίζοντας ασφαλή λειτουργία ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Τα φωτιζόμενα πόμολα ασφαλείας επιτρέπουν στον χρήστη να βλέπει άμεσα ποιες βαλβίδες είναι ανοιχτές και ποιες κλειστές, ενώ ο κόκκινος φωτισμός στο αντίστοιχο περιστροφικό χειριστήριο δείχνει ότι ο συγκεκριμένος καυστήρας είναι ανοιχτός.

Ευέλικτη Σχεδίαση και Εύκολη Χρήση
Η ψησταριά Outdoorchef Arosa 570 G Evo Black διαθέτει δύο ισχυρούς καυστήρες δακτυλίου από ανοξείδωτο χάλυβα με συνολική ισχύ 9,5 kW, που επιτρέπουν την προετοιμασία φαγητού σε οποιαδήποτε θερμοκρασία χρειάζεται. Το σύστημα χοάνης EASY FLIP προσφέρει τη δυνατότητα άμεσου και έμμεσου ψησίματος. Στην τυπική θέση της χοάνης, η θερμότητα διανέμεται ομοιόμορφα για έμμεσο ψήσιμο σε ολόκληρη την επιφάνεια της σχάρας. Αν θέλετε να ψήσετε το κρέας σας απευθείας στη σχάρα σε θερμοκρασίες έως 500°C, χρησιμοποιήστε τη θέση του ηφαιστείου που συγκεντρώνει τη θερμότητα στη μέση της σχάρας.

Εργονομικά Χαρακτηριστικά
Η άνεση είναι βασικός παράγοντας στην σχεδίαση της Arosa 570 G Evo Black. To καπάκι από χυτό αλουμίνιο επιτρέπει άνετο άνοιγμα και κλείσιμο με γωνία 135°, ενώ η σχάρα μπάλας και η σχάρα εμαγιέ εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα και εύκολο καθαρισμό. Τα δύο πτυσσόμενα βοηθητικά τραπέζια μπορούν να εναλλάσσονται με μονάδα επέκτασης, όπως το Blazing Zone και το Cooking Zone, προσφέροντας πρόσθετη ευελιξία. Τα φωτιζόμενα πόμολα ασφαλείας παρέχουν ορατότητα και ασφάλεια, ενώ η βάση από χάλυβα με μαγνητική μπροστινή πόρτα και εργαλιοθήκες στα βοηθητικά τραπέζια προσφέρουν αποθηκευτικό χώρο και οργάνωση.

Κιτ Επέκτασης
Η Arosa 570 G Evo Black μπορεί να εξοπλιστεί με τα κιτ επέκτασης για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία. Το Blazing Zone διαθέτει κεραμικό καυστήρα υψηλής θερμοκρασίας που φτάνει έως και τους 900°C, ιδανικό για γρήγορο ψήσιμο και δημιουργία τραγανής κρούστας. Το Cooking Zone προσφέρει ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών από 200 έως 350°C, ιδανικό για πιο παραδοσιακό μαγείρεμα. Και οι δύο αυτές ζώνες είναι ενσωματωμένες σε ανθεκτικό πλαϊνό ράφι που μπορεί εύκολα να προσαρτηθεί στη σχάρα, προσφέροντας πρόσθετες επιλογές μαγειρέματος.

Αξεπέραστη Άνεση και Κινητικότητα
Η βάση της Arosa 570 G Evo Black είναι εξοπλισμένη με μεγάλους, ελαστικούς τροχούς για εύκολη μετακίνηση, ενώ τα πόδια ρυθμιζόμενου ύψους επιτρέπουν την προσαρμογή της ψησταριάς σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Η ψησταριά μπορεί να φιλοξενήσει φιάλη αερίου 5kg ή 8kg στη βάση της, προσφέροντας μεγάλη αυτονομία. Τα βοηθητικά τραπέζια μπορούν εύκολα να διπλωθούν, εξοικονομώντας χώρο όταν δεν χρησιμοποιούνται, ενώ οι πρακτικοί γάντζοι μαχαιροπίρουνων στα βοηθητικά τραπέζια επιτρέπουν την εύκολη αποθήκευση των εργαλείων σας.


Η Outdoorchef Arosa 570 G EVO BLACK αποτελεί την κορυφαία επιλογή για όσους επιθυμούν μια ολοκληρωμένη και επαγγελματική εμπειρία ψησίματος. Με την προηγμένη τεχνολογία καυστήρων, τα συστήματα ασφαλείας, την εργονομική σχεδίαση και τις επεκτάσεις, αυτή η ψησταριά προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες και απόλυτη ευελιξία στο μπάρμπεκιου.

Αναβαθμίστε την εξωτερική σας κουζίνα και απολαύστε αξέχαστες στιγμές μαγειρικής με την Outdoorchef Arosa 570 G EVO BLACK. 

Διαβάστηκε 131 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024 14:48