ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ
Προκειμένου τα κάρβουνα / μπρικέτες να καούν άριστα, το σύστημα χρειάζεται οξυγόνο. Η τροφοδοσία οξυγόνου μπορεί να ελεγχθεί στην ψησταριά κάρβουνου OUTDOORCHEF από την ανώτερη και χαμηλότερη ολίσθηση εξαερισμού.
ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ
Ανοίξτε τους δύο αεραγωγούς που μεταφέρουν στη ψησταριά φρέσκο οξυγόνο, αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα κάρβουνα / μπρικέτες να ανάψουν γρηγορότερα και έτσι αυξάνει τη θερμοκρασία στο σύστημα. Μειώστε τη ροή οξυγόνου μειώνοντας τα στόμια, μειώνοντας την οπισθέλκουσα και μειώνοντας το οξυγόνο επιβραδύνετε τη διαδικασία καύσης. Η θερμοκρασία στο σύστημα πέφτει.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Εάν θέλετε να σβήσετε τα κάρβουνα μετά το ψήσιμο, κλείστε το καπάκι και κλείστε όλες τις οπές εξαερισμού. Μην χρησιμοποιείτε νερό.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Κατά την εκτόνωση, και τα δύο ανοίγματα πρέπει να είναι πλήρως ανοικτά για βέλτιστη πρόσφυση.