ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Κόβουμε λεπτές σχισμές στα λουκάνικα, περίπου 5mm.
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ
Τοποθετούμε τα λουκάνικα στη μέση της προθερμασμένης σχάρας και τα ψήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 3 λεπτά σε κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν. Στη συνέχεια, μετακινήστε τα λουκάνικα στην άκρη, κατεβάστε την θερμοκρασία στην χαμηλότερη ρύθμιση και συνεχίστε το ψήσιμο για 6 με 8 λεπτά, ανάλογα το μέγεθος, με το καπάκι κλειστό.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Σερβίρετε με μουστάρδα με κόκκους.