Skip navigation

MUFFINS ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΣΕΡΙ

Υλικά για 6 άτομα

Υλικά
250 γρ Αλεύρι
16 γρ Baking powder
300 γρ Ζαμπόν, κομμένο σε κύβους
150 γρ Greyerzer τυρί τριμμένο
5 γρ Μαϊντανό
100 γρ Κρέμα
20 γρ Μουστάρδα
3 τμχ Αυγά
125 γρ Βούτυρο μαλακό
1 Κουταλιά αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Μοσχοκάρυδοπιπέρι

 

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μπόλ (μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μίξερ) και γεμίστε τα ¾ της φόρμας από σιλικόνη με το μείγμα.

ΨΗΣΙΜΟ
Τοποθετήστε τη φόρμα σιλικόνης σε προθερμασμένη ψησταριά και ψήστε τα muffins για 20 λεπτά στους 200° C.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Λίγο πριν το τέλος, βυθίστε μια οδοντογλυφίδα στη ζύμη και τραβήξτε την έξω: αν έχει υπολείμματα, ψήστε για λίγο ακόμα.