ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Ανακατέψτε τον μοσχαρίσιο κιμά, τα αυγά, τη φρυγανιά ,τα κρεμμύδια και τα μπαχαρικά και προσθέστε τα καρυκεύματα για το κρέας. Ζυμώστε μέχρι το μείγμα να είναι συμπαγές και ομοιογενές. Χωρίστε το μείγμα σε 8 μερίδες και δώστε του στρογγυλό σχήμα. Ανακατέψτε το σπανάκι, την παρμεζάνα, το τυρί ricotta, τον κρόκο αυγού και αλατοπιπερώστε. Λαδώστε καλά την πρέσα για burger, τοποθετήστε την μπάλα του κρέατος μέσα και πιέστε στιγμιαία, τέλος τοποθετήστε μια φέτα μπέικον στο πάνω μέρος. Προσθέστε ¼ από το μείγμα με το σπανάκι και προσθέστε ακόμα μια φέτα μπέικον. Προσθέστε μια δεύτερη μπάλα κρέατος από πάνω και πιέστε σταθερά προς τα κάτω.
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ
Τοποθετήστε το burger στην πλάκα ψησίματος και ψήστε κάθε πλευρά για 8 με 10 λεπτά.