ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Ψιλοκόψτε το πράσινο μέρος από τα φρέσκα κρεμμύδια σε λεπτές ροδέλες και το λευκό μέρος και το σκόρδο σε λεπτές φέτες.
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο στο set μαγειρέματος 2 τεμαχίων- μισοφέγγαρο. Προσθέστε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και σοτάρετε για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέστε τον πουρέ τομάτας και αφήστε το να σιγοβράζει. Ρίξτε το λευκό κρασί και το ζωμό λαχανικών και αφήστε να βράσει 3-5 λεπτά. Προσθέστε το κουσκούς και αφήστε να σιγοβράσει για άλλα 6-8 λεπτά στους 180 °C. Τέλος, προσθέστε τις τομάτες, τις ελιές, τον βασιλικό, το θυμάρι και αλατοπιπερώστε.