ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Διαλύστε τη μαγιά σε λίγο χλιαρό νερό.
Ανακατέψτε το αλεύρι με το αλάτι σε ένα μπολ. Πιέστε στη μέση και ρίξτε τη μαγιά και το λάδι στο κοίλο. Ανακατέψτε με το αλεύρι και σταδιακά προσθέστε το χλιαρό νερό, συνεχίστε το ζύμωμα μέχρι να έχετε μια μαλακή ζύμη. Όταν η ζύμη έχει φτάσει στη σωστή συνοχή, θα είστε σε θέση να αφαιρέσετε το ζυμάρι από το μπολ χωρίς να κολλάει.
Καλύψτε το μπολ με ένα υγρό πανί και αφήστε τη ζύμη να φουσκώσει σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 1 ώρα.
Κόψτε τη ζύμη σε τέσσερα κομμάτια και ανοίξτε το κάθε ζυμάρι να γίνει λεπτό. Απλώστε τη σάλτσα ντομάτας πάνω στη ζύμη πίτσας και καλύψτε το με ζαμπόν, μανιτάρια, πιπεριές και ελιές. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι.
ΨΗΣΙΜΟ
Τοποθετήστε την πίτσα σε προθερμασμένη κεραμική πέτρα και ψήστε για περίπου 8-10 λεπτά στους 220 ° C.
Πριν σερβίρετε, γαρνίρετε την πίτσα με ρόκα.