ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Απλώστε την μουστάρδα στις μπριζόλες και από τις δύο πλευρές και αλατοπιπερώστε.
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ
Τοποθετήστε το τηγάνι στην ψησταριά και προθερμάνετε. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο λίγο στο τηγάνι και τηγανίστε τις μπριζόλες για 2 με 3 λεπτά σε κάθε πλευρά. Απλώστε τα αποξηραμένα φρούτα και τα κρεμμύδια στην μπριζόλα, καλύψτε με το κασέρι και ψήστε στους 200 °C με το καπάκι κλειστό, μέχρι το κασέρι να λιώσει. Προσθέστε τα μυρωδικά και ρίξτε λίγο πιπέρι.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κασέρι Raclette αντι για γραβιέρα.