ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Βγάλτε το κρέας από το ψυγείο 2 ώρες πριν το ψήσιμο, ώστε να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου.
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ
Βάλτε στη μαντεμένια σχάρα τα φιλέτα σε πολύ υψηλή θερμοκρασία για 3-4 λεπτά, έπειτα γυρίστε τα από την άλλη και ψήστε για άλλα 3-4 λεπτά, μέχρι η μπριζόλα να έχει θερμοκρασία 51 °C. Αφήστε τις μπριζόλες για περίπου 5 λεπτά στην ψησταριά πριν τις σερβίρετε και προσθέστε το αλάτι και το πιπέρι.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Όταν χρησιμοποιήστε την μαντεμένια σχάρα/πλάκα ψησίματος η χοάνη πρέπει να είναι ρυθμισμένη στο σύστημα έμμεσης θερμότητας, όταν χρησιμοποιείτε τη μαντεμένια σχάρα η χοάνη πρέπει να είναι ρυθμισμένη στο σύστημα άμεσης θερμότητας.