ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Ανοίξτε τη ζύμη σφολιάτας σε ορθογώνιο σχήμα 2-3 mm. Απλώστε ομοιόμορφα το πέστο χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι. Ρίξτε φασκόμηλο ή θυμάρι και πασπαλίστε με γραβιέρα από πάνω. Κυλίστε τη ζύμη απαλά με τον πλάστη και πιέστε σταθερά προς τα κάτω. Προσθέστε το καπνιστό ζαμπόν. Διπλώστε τις μακριές πλευρές προς τα μέσα 2 ή 3 φορές και στη συνέχεια διπλώστε το όλο μαζί ώστε να πάρει το σχήμα που βλέπετε στην εικόνα. Τυλίξτε τα σε αλουμινόχαρτο και τοποθετήστε τα στο ψυγείο για 2 ώρες. Καλύψτε την διατρητή πλάκα ψησίματος με λαδόκολλα και βάλτε τις φέτες πάνω, με τις κομμένες πλευρές στραμμένες προς τα πάνω (όχι πολύ κοντά).
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ
Τοποθετήστε την πλάκα ψησίματος στη μέση της προθεσμασμένης ψησταριάς και ψήστε σε έμμεση θερμοκρασία για 12 με 15 λεπτά στους 200° C. Αφαιρέστε τη λαδόκολλα μετά από 5 λεπτά. Αφαιρείτε προσεκτικά τα Πρώσικα μπισκότα από την πλάκα και τα αφήνετε να κρυώσουν για λίγο.