ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Βγάλτε τα κουκούτσια από τα κεράσια και κόψτε τα σε μικρά κομμάτια. Τοποθετήστε το βούτυρο σε ένα μπόλ και ανακατέψτε μέχρι να μαλακώσει. Προσθέστε την ζάχαρη, τη βανίλια και το αλάτι. Προσθέστε τα αυγά, ένα κάθε φορά, στο μείγμα μέχρι το μείγμα να πάρει ένα ανοιχτό χρώμα. Προσθέστε το ξύσμα από το λάιμ, το αλεύρι και το baking powder στο μείγμα. Ανακατέψτε την κρέμα με τα κεράσια. Ξεπλύνετε τη φόρμα σιλικόνης με ζεστό νερό και γεμίστε τα 3 / 4 με το μείγμα.
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ
Τοποθετήστε την φόρμα σιλικόνης σε προθερμασμένη ψησταριά και ψήστε τα κεκάκια για περίπου 20 λεπτά στους 200° C.