ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Ξεπλύνετε τα φιλέτα πέστροφας με κρύο νερό και ταμπονάρετε με χαρτί κουζίνας. Ελέγξτε ότι όλα τα κόκκαλα έχουν αφαιρεθεί και ρίξτε τα μπαχαρικά για ψάρια. Πλένετε τις τομάτες και τις τοποθετείτε στο διατριτό μέρος του μισοφέγγαρου ταψιού. Τοποθετήστε τα μανιτάρια σε ένα πιάτο, προσθέστε 50 g λάδι και ανακατέψτε. Αφήστε τα να απορροφήσουν το λάδι και προσθέστε τα μανιτάρια μαζί με τις τομάτες στο ταψί.
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ
Τοποθετήστε το μισοφέγγαρο ταψί σε προθερμασμένη ψησταριά και μαγειρέψτε τα λαχανικά στους 200 °C. Μετά από 5 λεπτά μαγειρέματος, τοποθετήστε τα φιλέτα της πέστροφας στη σχάρα και συνεχίστε το ψήσιμο στους 200 °C για 3–5 λεπτά. Πασπαλίστε τα λαχανικά με τα καρυκεύματα και σερβίρετε τα με τα φιλέτα της πέστροφας.