ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Χτυπήστε τη ζάχαρη με τα αυγά σε ένα μπόλ μέχρι να γίνει αφρώδες το μείγμα. Προσθέστε το λιωμένο βούτυρο και χτυπήστε τα για 1 λεπτό ακόμα. Προσθέστε το αλεύρι. Ενώ προθερμαίνετε την ψησταριά, Λιώστε την σοκολάτα. Προσέξτε: μην αφήσετε την σοκολάτα να ζεσταθεί πολύ. Έπειτα προσθέστε την στο μείγμα. Αλείψτε την φόρμα με βούτυρο. Προσθέστε τα θρυμματισμένα φουντούκια και γεμίστε τα ¾ της φόρμας.
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ
Τοποθετήστε τη φόρμα στην προθερμασμένη ψησταριά και ψήστε τα muffins για 20 λεπτά στους 200 °C. Αφήστε το να κρυώσει και σερβίρετε το χλιαρό.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Προς το τέλος του ψησίματος, τρυπήστε τα muffins με μια οδοντογλυφίδα ή με ένα ξύλινο σουβλάκι και τραβήξτε έξω, άμα μείνουν υπολείμματα από τη ζύμη, ψήστε για λίγο ακόμη.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλους ξηρούς καρπούς.