Ετοιμάστε μια υπέροχη υγιεινή πρόταση με φιλέτο τόνου παναρισμένο με σουσάμι και σπανάκι στην ψησταριά σας και θα εκπλαγείτε απο την ευκολία και την νοστιμιά που μπορούν να σας προσφέρουν τρία μόνο υλικά στο μαγείρεμα
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΥΛΙΚΑ
- 500 gr Φιλέτο τόνου
- 1 κιλό σπανάκι
- 50 gr βούτυρο
- 1 κουτ. Αλάτι
- ½ κουτ. πιπέρι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 30 gr σουσάμι
- 50 ml σάλτσα σόγιας
- Click to open image! Click to open image!
- Click to open image! Click to open image!
- Click to open image! Click to open image!
- Click to open image! Click to open image!
View the embedded image gallery online at:
https://www.outdoorchef.gr/blog-mobile/recipes/348-syntagi-fileto-tonou-me-spanaki-kai-sousami?print=1&tmpl=component#sigProId8c3f460b91
https://www.outdoorchef.gr/blog-mobile/recipes/348-syntagi-fileto-tonou-me-spanaki-kai-sousami?print=1&tmpl=component#sigProId8c3f460b91
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Απλώνετε όλα τα συστατικά.
- Πλύνετε το σπανάκι. Μαγειρέψτε για λίγο το σπανάκι με αλάτι, πιπέρι και το σκόρδο σε ταψί σε σχήμα μισοφέγγαρο προσθέτοντας το βούτυρο.
- Γυρίστε τον τόνο σε σάλτσα σόγιας και πασπαλίστε με σουσάμι.
- Ψήστε τον τόνο στους 250 βαθμούς για περίπου 2 λεπτά και στις δύο πλευρές.